Lluís Masachs, Amer 1980

Graduat en Realització Audiovisual i Multimedia a l’escola ERAM de la Universitat de Girona en la promoció del 2006, actualment treballo com a director de projectes i realització d’audiovisuals.

Amb una àmplia experiència i trajectòria dins el món de les tecnologies de la informació he treballat com a director de projectes per a Ikonic Arts i Fantastic Orange Tree, desenvolupant tasques de vídeo en documentals per a El Bulli i el Celler de Can Roca i en projectes com l’escultura Splash per a la Expo Zaragoza, projeccions al Teatro del Real de Madrid.

Paral·lelament i com a freelance desenvolupant audiovisuals per a UNESCO i la Universitat de Girona i amb empreses nord Americanes cobrint importants events europeus a Cannes, Montecarlo, Venècia… He treballan per al Consell Comarcal del Gironès realitzant  tot el contingut audiovisual del Centre de Visitants.

Empreses reconegudes com Patek Philippe, Audi i Volkswagen han confiat amb els meus serveis realitzant campanyes de publicitat.

Actualment estic col·laborant amb el projecte GIRONAWEBS que aglutina tots els serveis que oferim un grup de professionals de varies disciplines.

Menu